Categoriearchief: Algemeen

weegterminal verniewen

Wachttijden weegbrug woensdag 18 augustus 2021

We blijven vernieuwen om u beter van dienst te kunnen zijn. 

Op woensdag 18 augustus 2021 wordt de weegterminal gemoderniseerd. Het kan zijn dat u hierdoor langer moet wachten dan u van ons gewend bent. 

Wilt u komen dan bent u van harte welkom. We vragen u begrip hiervoor. 

Donderdag werkt de weegbrug weer weer als nieuw!

King of the road – Scania 770S besteld

De Gebroeders Jansen Metaalrecycling hebben onlangs de opdracht gegeven om een prachtige nieuwe truck aan te schaffen. De opdracht is verstrekt aan Scania in Zwolle en de levering zal aan het eind van het jaar 2021 of begin 2022 plaatsvinden.

De nieuwe truck is niet zo maar een truck, het is een échte ‘King of the road’ onder de trucks! Het is de nieuwe Scania 770S, dat is momenteel de sterkste (af-fabriek) truck! De truck is een V8 (8-cilinder), bevat maar liefst 770 PK en heeft een koppel van 3.700 Nm. De truck beschikt daarnaast over 4 assen.

Momenteel rijden er slechts 4 van deze trucks in Nederland. In de bijlage wordt een tipje van de sluier weergegeven. Houd de website goed in de gaten, binnenkort volgt er meer informatie en foto’s!

 

Youtube filmpje van het geluid van de nieuwe truck

 

Te koop een goed onderhouden knipschaar

Hierbij bieden wij onze 600 tons knipschaar aan van het merk Lollini, bouwjaar 1993, de machine is altijd onderhouden volgens voorschriften en heeft de nodige revisies gehad. Foto’s staan onderaan deze pagina.

Vanaf de aankoop in 2005, tot op het heden staat de volle historie van het onderhoud in het logboek bijgehouden.

De schaar staat op een 5 assen onderstel met dubbel lucht, voor de bediening van de gehele machine werkt via een afstandsbediening en of bediening in een cabine.

De schaar knipt gemiddeld een 15 ton ijzer per uur.

De prijs is € 150.000,- exclusief 21% btw.

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen.

jansenmetaal nederland

jansenmetaal nederland

jansenmetaal nederland

Nieuwe grijper aangekocht

Jansen Metaalrecyling in Coevorden heeft een nieuwe grijper aangekocht via de Firma Rigter in Eemnes. Rigter is de officiële importeur van Kinshofer GmbH in de Benelux.

De Kinshofer P40VHD hydraulische poliepgrijper met een inhoud van 800 liter zal door Jansen Metaalrecycling ingezet worden voor de overslag van bulkschroot en metaalafval. De 5-schalige grijper heeft een heflast van 10.000 kilo.

Met deze hoogwaardige investering kan Jansen Metaalrecycling de komende jaren weer vooruit om nog sneller grote hoeveelheden metaal te verwerken.

 

 

Uitbreiding onze werf

Maandag 27 augustus zijn we gestart met de uitbreiding van onze werf. Over twee weken is een terrein van vijfduizend vierkante meter bestraat met industriële klinkers. Deze capaciteitsuitbreiding gaan we benutten voor het opslaan van diverse metalen in containers. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.


jansenmetaalrecycling


jansen-coevorden