Categoriearchief: Algemeen

Nieuwe schaar komt in 2023

Jansen Metaalrecycling investeert in een nieuwe schaar van het merk Lefort en model Konkeror 650 tons knipkracht.

De leverancier heet Lefort/Recuperma en de oude machine wordt vervangen door deze prachtige schaar. Hieronder een aantal foto’s van het type machine waar het om gaat.

jansen metaal schaar jansen metaal lefort
Hieronder een filmpje van een knipschaar die erop lijkt van deze fabrikant.

hydraulische grijper

Nieuwe grijper aangekocht

Jansen Metaalrecyling in Coevorden heeft een nieuwe grijper aangekocht via de Firma Rigter in Eemnes. Rigter is de officiële importeur van Kinshofer GmbH in de Benelux.

De Kinshofer hydraulische poliepgrijper met een inhoud van 600 liter zal door Jansen Metaalrecycling ingezet worden voor de overslag van bulkschroot en metaalafval.

Met deze hoogwaardige investering kan Jansen Metaalrecycling de komende jaren weer vooruit om nog sneller grote hoeveelheden metaal te verwerken.

King of the road – Scania 770S besteld

De Gebroeders Jansen Metaalrecycling hebben onlangs de opdracht gegeven om een prachtige nieuwe truck aan te schaffen. De opdracht is verstrekt aan Scania in Zwolle en de levering zal aan het eind van het jaar 2021 of begin 2022 plaatsvinden.

De nieuwe truck is niet zo maar een truck, het is een échte ‘King of the road’ onder de trucks! Het is de nieuwe Scania 770S, dat is momenteel de sterkste (af-fabriek) truck! De truck is een V8 (8-cilinder), bevat maar liefst 770 PK en heeft een koppel van 3.700 Nm. De truck beschikt daarnaast over 4 assen.

Momenteel rijden er slechts 4 van deze trucks in Nederland. In de bijlage wordt een tipje van de sluier weergegeven. Houd de website goed in de gaten, binnenkort volgt er meer informatie en foto’s!

 

Youtube filmpje van het geluid van de nieuwe truck

 

Nieuwe grijper aangekocht

Jansen Metaalrecyling in Coevorden heeft een nieuwe grijper aangekocht via de Firma Rigter in Eemnes. Rigter is de officiële importeur van Kinshofer GmbH in de Benelux.

De Kinshofer P40VHD hydraulische poliepgrijper met een inhoud van 800 liter zal door Jansen Metaalrecycling ingezet worden voor de overslag van bulkschroot en metaalafval. De 5-schalige grijper heeft een heflast van 10.000 kilo.

Met deze hoogwaardige investering kan Jansen Metaalrecycling de komende jaren weer vooruit om nog sneller grote hoeveelheden metaal te verwerken.

 

 

Uitbreiding onze werf

Maandag 27 augustus zijn we gestart met de uitbreiding van onze werf. Over twee weken is een terrein van vijfduizend vierkante meter bestraat met industriële klinkers. Deze capaciteitsuitbreiding gaan we benutten voor het opslaan van diverse metalen in containers. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.


jansenmetaalrecycling


jansen-coevorden