Sneakpreview Schaar Lefort Konkeror 650

geplaatst in: Algemeen, Milieu, Ontwikkeling | 0

Jansen Metaalrecycling investeert in de toekomst met een nieuwe schaar van het merk Lefort. De schaar wordt momenteel afgebouwd door Lefort en zal op 14 december in Jansen Metaalrecycling worden afgeleverd.

Nieuwste technologieën

De nieuwe schaar is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder een hydraulische aandrijving, een krachtige motor en een slimme besturing. Deze technologieën zorgen ervoor dat de schaar efficiënter en veiliger kan worden gebruikt.

De getallen van de Lefort Konkeror op een rij

Merk Lefort
Model Konkeror
Knipkracht 650 ton
Vulbak afmetingen 6 maal 2,5 meter
Schrootverwerking per uur circa tussen de 15 en 20 ton
Gewicht van de machine circa 50 ton

Een belangrijke rol in de groei

De schaar wordt gebruikt voor het versnipperen van metaal. Jansen Metaalrecycling recyclet metaal en voert dit terug in de productieketen. De nieuwe schaar zal een belangrijke rol spelen in de groei van het bedrijf.

“We zijn zeer verheugd over de komst van deze nieuwe schaar,” zegt Johan Jansen, directeur van Jansen Metaalrecycling. “De schaar zal ons helpen om onze productiecapaciteit te vergroten en onze klanten nog beter te kunnen bedienen.”

Verduurzaming en concurrentiepositie

De nieuwe schaar is een belangrijke investering voor Jansen Metaalrecycling. De schaar zal het bedrijf helpen om zijn activiteiten te verduurzamen en zijn concurrentiepositie te versterken.

Wilt u meer weten over onze nieuwe schaar? Neem dan contact met ons op.