jansen coevorden

1943-de oprichting van het bedrijf

Jansen BV is een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1943. Toen begon Hendrik Jansen, de overgrootvader van de huidige eigenaars, met zijn werkzaamheden in de binnenstad van Coevorden. Het was zwaar werk; Hendrik Jansen deed alles met de hand en het vervoeren van oud ijzer ging per transportfiets of per bakfiets en later met paard en wagen.

1962-vernieuwingen en verhuizing

In 1962 werd de zaak overgenomen door de zoon van Hendrik Jansen, die ook Hendrik heette. Hij zorgde ervoor dat er een kraan werd aangeschaft en het vervoer ging vanaf dat moment per vrachtwagen. Het bedrijf werd steeds groter en de werkzaamheden namen toe. Daarom verhuisde het bedrijf in 1970 naar het huidige terrein, aan de rand van Coevorden.

1980-meer ontwikkelingen

De ontwikkeling van het bedrijf zette door in 1980, toen Henk Jansen de onderneming overnam. Hij bouwde het bedrijf met behulp van zijn zonen, Henk en Johan, uit tot wat het nu is.

2004 en de toekomst

Henk en Johan namen in 2004 de onderneming over van hun vader. Ook zij zorgen ervoor dat het bedrijf verder uitgebreid wordt. Er zijn plannen voor een nieuw kantoor en een nieuwe loods, zodat klanten in de toekomst nog beter kunnen worden geholpen.

Neem contact op voor meer informatie.