De nieuwe schaar van Jansen Metaalrecycling is een feit

geplaatst in: Ontwikkeling | 0

Op 14 december 2023 werd de nieuwe schaar van Jansen Metaalrecycling in Coevorden in ontvangst genomen. Met behulp van een grote kraan werd de schaar van de vrachtwagen getakeld en vervolgens nauwkeurig op de nieuwe fundering geplaatst.

De nieuwe schaar is een grote aanwinst voor het bedrijf. Met een knipkracht van 650 ton kan de schaar een breed scala aan materialen verwerken. Dit maakt het recyclingproces efficiënter en duurzamer.

Metaal is een waardevol materiaal dat na gebruik weer opnieuw kan worden gebruikt. Door te recyclen wordt er minder afval geproduceerd en wordt er energie bespaard. Jansen Metaalrecycling is trots om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.

De nieuwe schaar in actie

De nieuwe schaar is al volop in gebruik. Met de schaar kunnen metalen objecten van allerlei grootte en vorm worden gerecycled. Zo wordt ijzer, staal, aluminium en non-ferrometalen als koper, messing en lood verwerkt.

De schaar is een belangrijk onderdeel van de recyclingactiviteiten van Jansen Metaalrecycling. Met de schaar kan het bedrijf nog meer materiaal recyclen en zo bijdragen aan een duurzamere wereld.

Over Jansen Metaalrecycling

Jansen Metaalrecycling is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in de metaalrecycling. Het bedrijf is gevestigd in Coevorden, Drenthe. Jansen Metaalrecycling verwerkt een breed scala aan metalen, waaronder ijzer, staal, aluminium, non-ferrometalen en koper. Het bedrijf levert een bijdrage aan een circulaire economie door materialen te recyclen en zo de hoeveelheid afval te verminderen.

Wilt u meer weten over Jansen Metaalrecycling? Neem dan contact met ons op.