Alle berichten van xomex

Nieuwe Scania trucks zijn er!

Nieuwe Scania trucks zijn er! Vol trots hierbij de foto’s van deze prachtige nieuwe aanwinsten. Na lang wachten zijn ze dan eindelijk in ontvangst genomen bij Scania in Emmen.

Scania 770S en P370

De bestelling van de, King of the roud Scania 770S en portaaltruck Scania P370, was op 21 juli 2021 en de levering zou begin 2022 zijn. Verschillende onderdelen lieten langer op zich wachten. Uiteindelijk op 20 juli 2022 waren ze klaar. Dus vanaf nu ziet u ons in deze stoere Scania trucks.

 

Zomervakantie en hitte protocol

Van 8 tot en met 21 augustus gaan we genieten van de zomervakantie en zijn we gesloten.

Daarna staan we weer vol nieuwe energie voor u klaar.

Hitte Protocol

Op dagen dat de temperaturen hoger zijn dan 30 graden zijn we gesloten vanaf 15:00 uur indien de situatie dit toelaat.

 

Nieuwe schaar komt in 2023

Jansen Metaalrecycling investeert in een nieuwe schaar van het merk Lefort en model Konkeror 650 tons knipkracht.

De leverancier heet Lefort/Recuperma en de oude machine wordt vervangen door deze prachtige schaar. Hieronder een aantal foto’s van het type machine waar het om gaat.

jansen metaal schaar jansen metaal lefort
Hieronder een filmpje van een knipschaar die erop lijkt van deze fabrikant.

hydraulische grijper

Nieuwe grijper aangekocht

Jansen Metaalrecyling in Coevorden heeft een nieuwe grijper aangekocht via de Firma Rigter in Eemnes. Rigter is de officiële importeur van Kinshofer GmbH in de Benelux.

De Kinshofer hydraulische poliepgrijper met een inhoud van 600 liter zal door Jansen Metaalrecycling ingezet worden voor de overslag van bulkschroot en metaalafval.

Met deze hoogwaardige investering kan Jansen Metaalrecycling de komende jaren weer vooruit om nog sneller grote hoeveelheden metaal te verwerken.

King of the road – Scania 770S besteld

De Gebroeders Jansen Metaalrecycling hebben onlangs de opdracht gegeven om een prachtige nieuwe truck aan te schaffen. De opdracht is verstrekt aan Scania in Zwolle en de levering zal aan het eind van het jaar 2021 of begin 2022 plaatsvinden.

De nieuwe truck is niet zo maar een truck, het is een échte ‘King of the road’ onder de trucks! Het is de nieuwe Scania 770S, dat is momenteel de sterkste (af-fabriek) truck! De truck is een V8 (8-cilinder), bevat maar liefst 770 PK en heeft een koppel van 3.700 Nm. De truck beschikt daarnaast over 4 assen.

Momenteel rijden er slechts 4 van deze trucks in Nederland. In de bijlage wordt een tipje van de sluier weergegeven. Houd de website goed in de gaten, binnenkort volgt er meer informatie en foto’s!

 

Youtube filmpje van het geluid van de nieuwe truck