Nieuwe Atlas overslagkraan sneakpreview!

geplaatst in: Ontwikkeling | 0

Bij Jansen Metaalrecycling in Coevorden draaien niet alleen de mensen, maar ook de machines overuren.

Atlas overslagkraan

Onze huidige overslagkraan, een model van het merk Atlas, heeft inmiddels ongeveer 30.000 ton aan draaiuren achter de rug en is toe aan vervanging. De nieuwe kraan is aangeschaft bij de Kemp Groep in Tiel. Interessant om te weten is dat de Kemp Groep onlangs Hans van Driel BV heeft overgenomen, een bedrijf dat bijna 75 jaar lang het gezicht van Atlas in Nederland was. Meer informatie hierover is te vinden op hun website.

Wat is een overslagkraan?

Een overslagkraan wordt vaak gebruikt in de metaalrecyclingindustrie, waaronder het recyclen van oud ijzer. Deze kranen zijn essentieel voor het laden, lossen en sorteren van verschillende soorten metalen, waaronder oud ijzer.

Het gebruik van een overslagkraan kan het proces van metaalrecycling efficiënter en veiliger maken. Het stelt recyclingbedrijven in staat om grote hoeveelheden metaalafval snel te verwerken en te sorteren, wat resulteert in een efficiëntere bedrijfsvoering en een hogere productiviteit.

Machinepark

Bij dit artikel een paar sneakpreviews; op donderdag 19 oktober zullen er meer volgen bij de levering van de nieuwe Atlas
overslagkraan. We kijken uit naar deze nieuwe toevoeging aan ons machinepark!