King of the road – Scania 770S besteld

geplaatst in: Algemeen | 0

De Gebroeders Jansen Metaalrecycling hebben onlangs de opdracht gegeven om een prachtige nieuwe truck aan te schaffen. De opdracht is verstrekt aan Scania in Zwolle en de levering zal aan het eind van het jaar 2021 of begin 2022 plaatsvinden.

De nieuwe truck is niet zo maar een truck, het is een échte ‘King of the road’ onder de trucks! Het is de nieuwe Scania 770S, dat is momenteel de sterkste (af-fabriek) truck! De truck is een V8 (8-cilinder), bevat maar liefst 770 PK en heeft een koppel van 3.700 Nm. De truck beschikt daarnaast over 4 assen.

Momenteel rijden er slechts 4 van deze trucks in Nederland. In de bijlage wordt een tipje van de sluier weergegeven. Houd de website goed in de gaten, binnenkort volgt er meer informatie en foto’s!

 

Youtube filmpje van het geluid van de nieuwe truck